Mökit

JHL 024 omistaa kaksi mökkiä joita se vuokraa edullisesti jäsenilleen. Ukkohallan lomaosake on loistavalla näköalapaikalla vesistön vieressä ja Ukkohallan keskus on kävelymatkan päässä.  Toinen mökki sijaitsee Haukiputaan Virpiniemessä. Meren rannalla sijaitseva mökki on Virpiniemen aktiviteettien vieressä, silti suojaisassa paikassa.

Tarkemmat esittelyt ja hinnat löytyvät mökkien esittelystä.

UKKOHALLAN JA VIPUKAN VARAUS –JA PERUUTUSEHDOT !

JHL yhdistys 024 jäsenten varaukset hoidetaan sähköpostilla jhlry024@outlook.com

JHL 024 yhdistyksen jäsen, muista ilmoittaa jäsennumerosi varausta tehdessä!!
Ukonkieppi B varausta tehdessä, käy ensin katsomassa varauskalenteri, vapaata ajankohtaa ja sen jälkeen ole yhteydessä joko spostilla tai puhelimitse. Ilmoita varauksen yhteydessä myös montako henkilöä (aikuinen / lapsi ) majoittuu.

Ulkopuolisten varaukset Ukonkieppiin hoidetaan FinFunin kautta.

Varauksen maksu: Ns.”halpakautena” varauksen maksu on suoritettava yhdistyksen tilille viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.

Sesonkina (esim. talvilomavkot, juhannus, joulu ym.) maksu on suoritettava viimeistään kuukautta ennen varauksen alkua.

Peruuntumisesta on ilmoitettava välittömästi yhdistyksen toimistoon joko puhelimella, sähköpostilla, koska kysyntää on! Mikäli ilmoitusta peruutuksesta ei tule 2 vkoa ("normiaika") tai kuukautta (sesonki) ennen, lähtee varauksesta lasku ao. henkilölle.

Varauksen maksu: Maksu on suoritettava yhdistyksen tilille viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.  Varaus on voimassa, kun varausmaksu on maksettu.

Mikäli joudut perumaan varauksesi, ilmoita siitä välittömästi yhdistyksen toimistoon joko puhelimella tai sähköpostilla, koska kysyntää on!

Laskutus hoidetaan sähköpostilla, ilmoita sähköpostiosoitteesi!

Mökkien varaukset hoidetaan toimiston aukioloaikoina. 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Lisätietoja saat varauksien yhteydessä !