Mökit

JHL 024 omistaa kaksi mökkiä joita se vuokraa edullisesti jäsenilleen. Ukkohallan lomaosake on loistavalla näköalapaikalla vesistön vieressä ja Ukkohallan keskus on kävelymatkan päässä.  Toinen mökki sijaitsee Haukiputaan Virpiniemessä. Meren rannalla sijaitseva mökki on Virpiniemen aktiviteettien vieressä, silti suojaisassa paikassa.

Tarkemmat esittelyt ja hinnat löytyvät mökkien esittelystä.

UKKOHALLAN JA VIPUKAN VARAUS –JA PERUUTUSEHDOT !

JHL 024 yhdistyksen jäsen, muista ilmoittaa jäsennumerosi varausta tehdessä!!

Ukonkiepin varauksia jäseniltä vastaanottaa Leena Härmä (vain arkipäiväisin; 044-7548 446 tai 0400-926047).

Ukonkieppi B varausta tehdessä, käy ensin katsomassa varauskalenteri, vapaata ajankohtaa ja sen jälkeen ole yhteydessä joko spostilla tai puhelimitse. Ilmoita varauksen yhteydessä myös montako henkilöä (aikuinen / lapsi ) majoittuu.

Ulkopuolisten varaukset Ukonkieppiin hoidetaan FinFunin kautta.

Varauksen maksu: Ns.”halpakautena” varauksen maksu on suoritettava yhdistyksen tilille viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.

Sesonkina (esim. talvilomavkot, juhannus, joulu ym.) maksu on suoritettava viimeistään kuukautta ennen varauksen alkua.

Peruuntumisesta on ilmoitettava välittömästi Leena Härmälle joko puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä, koska kysyntää on! Mikäli ilmoitusta peruutuksesta ei tule 2 vkoa ("normiaika") tai kuukautta (sesonki) ennen, lähtee varauksesta lasku ao. henkilölle.

Varauksen maksu: Maksu on suoritettava yhdistyksen tilille viimeistään 2 viikkoa ennen varauksen alkua.  Varaus on voimassa, kun varausmaksu on maksettu.

Mikäli joudut perumaan varauksesi, ilmoita siitä välittömästi yhdistyksen toimistoon joko puhelimella tai sähköpostilla, koska kysyntää on!

Laskutus hoidetaan sähköpostilla, ilmoita sähköpostiosoitteesi!

Vipukan varaukset hoidetaan toimiston aukioloaikoina. 
Katso tarkempi ohje Vipukan kohdalta!

Lisätietoja saat varauksien yhteydessä !