Tiedote ateria- ja puhtauspalveluiden henkilöstölle

19.5.2021

 

Tiedote ateria- ja puhtauspalveluiden henkilöstölle

 

Tilapalvelut liikelaitoksen ateria- ja puhtauspalvelut henkilöstön liikkeenluovutukseen liittyvät yhteistoimintamenettelyneuvottelut työnantajan kanssa käyntiin 18.5.2021. Neuvotteluissa käsiteltiin henkilöstön siirtosopimuksen sisältöä ja liikkeenluovutuksen kaupunginhallituksen päätöksen (10.5.2021) mukainen valittu vastaanottava osapuoli Compass Group Finland Oy: n edustus osallistui tähän neuvotteluun. Yhteistoimintaneuvottelut jatkuvat vielä työantajan kanssa.

Tilapalvelut liikelaitos ja Compass Group Finland Oy järjestävät INFO - tilaisuudet ateria- ja puhtauspalveluiden henkilöstölle 1.6. ja 3.6.2021 henkilöstölle.

Henkilöstön kannalta tilaisuudet ovat tärkeitä ja pääluottamusmiehet kannustavat jäseniään osallistumaan näihin järjestettäviin tilaisuuksiin. Myös JHL: n pääluottamusmiehet osallistuvat tilaisuuksiin.

Työnantaja tulee kysymään etukäteen kysymyksiä ateria – ja puhtauspalveluiden henkilöstöltä muutostilanteeseen liittyen. Pyydämme teitä olemaan aktiivisia ja lähettämään kysymyksiä etukäteen työnantajalle ennen tilaisuuksia, jotta saisimme mahdollisimman selkeitä vastauksia muutos tilanteeseen liittyen.

Oulun kunta-alan yhteisjärjestö JHL ry: n tekemä kunnallisvalitus Pohjois-Suomen Hallinto- oikeudelle on edelleen käsittelyssä ja lopullista päätöstä valitukseen ei ole vielä saatu.

 

Oulun kunta-alan yhteisjärjestön pääluottamusmiehet

Markus Lepinoja                                                Kirsi Särkelä
markus.lepinoja@ouka.fi                                   kirsi.sarkela@ouka.fi
044 703 1226                                                     044 703 1227